maanantai 6. elokuuta 2007

Ne valmistuivat sittenkin

Välillä jo tuntui, etten saa baijerilaisiani koskaan valmiiksi...
Viime viikolla sitten päätin, että uusia hommia ei aloiteta, ennen kuin saan ne valmiiksi. Perjantaina hiukan aloittelin neulontaa bussissa ja lauantaina paluumatkalla urakka jatkui, tänä aamuna sain sukat pääteltyä ja pestyä, kuvissa sukat ovat vielä kosteat pesun jäljiltä.

En voi kuin ihailla tuota mallia, niin kauniisti joustin vaihtuu mallineuleeksi, mallineule kantapääksi ja varpaiksi. Ihan äkkiä en uutta paria aloita, sen verran työtä tuo pari teetti.

Lanka: Lorna's Laces Shepherd sock noin 100 g (alle kaksi vyyhtiä)
väri: chocolate
Puikot: 1,75 mm teräksiset sukkapuikot
8 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Ihanat suklaasukat. :o)

Hanna kirjoitti...

Nyt vain odottelen viileämpiä kelejä, että ne saa jalkaan =)

Päivi Eerola kirjoitti...

Aivan ihanat!

Taija K kirjoitti...

On ne kyllä nätit. Omani ovat vielä ihan vaiheessa, toinen valmis ja toisen vartta vähän aloitettu. Ei järin huvita, mutta kyllä kai se tästä ;o)

Hanna kirjoitti...

Kyllä tuon toisen sukan viimeiset kaksi mallikertaa tekivät minullakin tiukkaa. En olisi millään jaksanut neuloa enää yhtään silmukkaa enempää. Tämän kuun sixsoxeissa on hiukan helpompia palmikoita ja ne on neuvottu tehtäväksi palmikkopuikolla, näiden sukkien jälkeen apupuikon käyttäminen ei ole tullut edes mieleen.

Kamicha kirjoitti...

Joo, apupuikot on tosiaan jääneet. Yritin kyllä käyttää, mutta tuntui jotenkin tosi hankalalta.

Ihana lanka ja muutenkin kaunis toteutus! Minunkin olisi pitänyt tehdä pykälää pienemmillä puikoilla, omani ovat hieman väljät. Mistä noita välikokoja muuten löytyy?

pitsisukka kirjoitti...

Onpa ihanat sukat! Otin mallin itselleni myös neuloakseni samanlaiset. Kiitos sinulle!

Jari kirjoitti...

Hei!

Asuin Saksassa ja Sveitsissä yli 10 vuotta ja polvipituiset nahkahousuni tarvitsisivat sellaiset puolipitkät trachten-sukat. Mistäs sellaisia saisi? Googlaus ei ole tuottanut toivomaani tulosta. Hilfe!

T. Jari
Espoo