keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Vieläkö on kävijöitä täällä?

Tulivatpa viimein valmiiksi minunkin sukkani. Toukokuussa tein ensimmäisen sukan ja nyt sain kohtauksen ja pykäsin toisen. En ihan heti ala uudelleen samaan hommaan, kyllä tuo vääntäminen aika paljon ottaa käsiin. Hienot ovat, mutta ehkä kuitenkin liian paljon keskittymistä vaativa malli minun makuuni? No, vannomatta paras, kuitenkin kohta huomaan tekeväni jotakin vastaavaa ;o)

Lisätietoja haluaville blogissani.

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hienot sukat!

Anonyymi kirjoitti...

Ihailin sukkiasi jo tuolla sukkasadon puolella ja odottelin kuvaa tännekin.Minullakin jäi kesän kynnyksellä samanväriset baijerilaiset vielä teriä vaille.Kesällä kun ei villalanka oikein tuntunut hyvältä neuloa.Jospa nyt saisin uutta intoa minäkin.Mallikin meni jo niin hyvin,mutta saapa nähdä,kuinka se sujuu nyt,kun on ollut pitkä tauko.- Onnea Sinulle sisukkaasta työstä!

Miimu kirjoitti...

Hitaasti hyvää tulee, eli langat ja puikot on odottamassa että alkaisin omiani vääntämään, mutta ei vielä....kahtotaan... ja kyllä minä täällä käyn aina kun joku päivittää.

strilla kirjoitti...

Onpas kiva tietää, että jollakulla muullakin on langat ja puikot, mutta ei tietoakaan aloittamisesta. Sama täällä, mutta kyllä ne ajallaan. Sitten joskus. Toivottavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Langat on ja puikot, olen yrittänytkin jo kolmesti, lisäysrivi ja letit menivät ihan oikein, mutta en tajua noita B- ja D-kuvioita. Voisiko joku selittää suomeksi, miten nuo ristiin neulotut silmukat tehdään?

Voi olla, että en tajua asiaa siksi, että teen nurjan silmukan nostamalla ensin langan puikon päälle ja vetämällä silmukan takaa eteen. (Joo, kuka käski lapsena opetella neulomaan jostain kirjan kuvasta, vaikka äiti on käsityönopettaja....).

Neulotaanko kumpikin silmukka takareunasta ja toinen niistä nurin kiertäen?

Anonyymi kirjoitti...

Haluisin kanssa kovasti tehdä tuollaiset sukat, mutta ohjeen suomentamisesta ei tule oikein mitään. mutta toivotaan että joku päivä olen ohjeen saanut suomennettua.

david santos kirjoitti...

Really beautiful!!!
Congratulations.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat sukat , kun sais suomennettua ohjeen,upeat kertakaikkiaan!

Anonyymi kirjoitti...

Upeat sukat!Käy kateeksi,kun omistani ei meinaa tulla valmista ollenkaan.Sain varret molempiin sukkiin valmiiksi noin 1,5 vuotta sitten kesän kynnyksellä.Sitten tuli kesätauko...ja talvitauko ja nyt malliin syventyminen tuottaa suuria vaikeuksia,mutta ..."yrittänyttä ei laiteta"...