tiistai 8. toukokuuta 2007

Puh pah

Ensimmäinen sukka valmistui jo aikoja sitten. Aloitin heti perään toisen, mutta vajaan mallikerran jälkeen se jäi "lepäämään" pöydälle ja muut työt ohittivat sen muka kiirreellisempinä. Eilen sitten tartuin puikkoihin jälleen, seurauksella että huomasin luulleeni tehneen virheen jota sitten korjasin jättämällä yhden välikerroksen pois. Noh, seuraavalla kerralla sitten piti tehdä yksi ylimääräinen välikerros jotta palmikoiden synkkaus meni taas kohdalleen.

Pääsin kantapäähän melkein yhdellä istumalla. Tikuttelin kantalapunkin eilen illalla valmiiksi ja jatkoin kavennuksista päivällä. Seuraavaksi huomasin sitten tehneeni sen väärään kohtaan! Puh. Puikot vain irti ja purkuun. Kiltisti ohjeesta tihrustamaan mihin sen oikeen pitikään asettua ja uusi yritys.

Tällä kertaa meni jopa kavennukset kohdalleen, mutta toisessa d-palmikossa oli yksi silmukka väärässä kohdassa. En jaksanut purkaa alaspäin ja siirtää joten kaksi nurin yhteen ja oikean silmukan toiselle puolelle luoden yksi nurja silmukka. Nyt olen kiilakavennusten lopussa ja näyttäisi jatkuvan ainakin suht oikein :)

Ei kommentteja: