tiistai 1. toukokuuta 2007

Uusi yritys

Päätin kuitenkin siirtyä vaihtoehtoon B. En sitten enää eilen illalla pitänytkään sunnuntaina aloittamastani sukasta. Olen edelleenkin sitä mieltä, että Sisusta olisi tullut mukava, pehmeä ja sopivan kokoinen sukka -pinta vain alkoi olla ikävän pörröinen. Se ei sovi tällaiseen malliin, joten päätin nykäistä puikot irti ja vaihtaa lilaan Supersockeen. Kumma kyllä ei edes ketuttanut. :D Enemmän ärsytti Sisun splittaantuminen neuloessa. Ikävä ominaisuus palmikoita tehdessä ja saattoi olla osasyynä pörrööntymisessä.

Toinen ongelma oli se, että minun käsialallani Sisuun olisi tarvittu 2,25 mm:n puikot, joita en omista. Kakkosilla tuli mukavaa pintaa, mutta kuvio olisi saanut erottua enemmän. Kaksipuolikkailla taas tuntui tulevan liian iso sukka.

Tällaiselta nykyinen projekti näytti tänään iltapäivällä.


Kuviokerroksia on tässä kohdin väännetty 8. Tarkoittaako tuo nyt sitten yhtä vai puolikasta mallikertaa? Lasketaanko se A, B ja C -kuvioiden mukaan vai suurimman eli D:n mukaan, joka on muihin verrattuna tuplakorkea?

2 kommenttia:

Tui kirjoitti...

D-kaavion mukaan lasketaan toistot. Eunnyn 4 toistoa tarkoittaa siis että teet sen d-kaavion neljästi.

Ihanan väristä lankaa tämäkin on!

makepeace75 kirjoitti...

Kiitos, tuo oli vahvistus omalle tulkinnalleni. :o)

Nyt on kohta tehty puolitoista mallikertaa. Pari silmukkaa olen joutunut purkamaan, osaksi tuon kamalan Venäjä-matsin takia. Liikaa jännitystä yhtä aikaa. ;D