torstai 19. huhtikuuta 2007

Hienosäätöä

Muuttelin äsken blogin asetuksista kielen suomeksi ja ajan asianmukaiseksi. Hihkaiskaa jos on muuta mielessä, mitä kannattaisi laittaa toisin. Mitä mieltä ootte esim. siitä, näkyykö kommentit erillisessä pop-up-ikkunassa vai ei?

Tiedonhakua blogista helpottaa, jos käytämme postauksen yhteydessä viestin aiheeseen liittyviä labeleita eli merkintöjä. Kun kirjoittaa viestiä, tekstikentän alapuolella on tekstiruutu, jonka oikealla puolella on linkki "show all". Sitä klikkaamalla saa näkyviin kaikki käytössä olevat merkinnät, ja niistä voi valita omaan viestiin sopivat. Blogia lukiessa voi sitten klikata viestin perässä olevaa merkintää, ja saa kätevästi näkyviin kaikki viestit, joihin kyseinen merkintä on liitetty.

Oma nimimerkki kannattaa aina laittaa viestin merkinnäksi, ja sen lisäksi käyttöön on tullut "vaiheessa" ja "langat". Eli jos viestin aiheena on keskeneräinen sukka, laittakaa merkinnäksi "vaiheessa", ja jos taas pohditte lankavalintaa, laittakaa merkinnäksi "langat". Näitä saa keksiä tarpeen syntyessä lisää.

EDIT: label-mörkö kävi pyörimässä, älkää ihmetelkö kun niitä on ilmestynyt viesteihinne :)

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Popup-kommentti-ikkuna on saatanasta! *suu vaahdossa*

*krhm* Anteeksi. ;) Siis, en pidä popupeista. :D

Outi kirjoitti...

en minäkään pidä.

se on siis meidän jyhkeällä enemmistöllä äänestetty kumoon ;D