torstai 19. huhtikuuta 2007

Lankaa

Posti toi lankaa ja minä - tilasin lisää lankaa :) Sain siis päätettyä baijerilaisteni kohtalon. Koska ne ovat ihan ensimmäiset tällaiset sukat ja niin kauniit ja niin työläät (?) ja niin upeat (tai ainakin oletan, että niistä tulee upeat ja kauniit ja joskus saan ne valmiiksi....tai edes aloitettua), päätin, että teen sukat omiin jalkoihini sopiviksi ja pidän itse. Langan täytyy olla siis minulle mieleistä = vihreää. Päädyin tilaamaan Vihreästä Vyyhdistä Online Supersocke 100:aa vaaleana limen vihreänä. Tilausvahvistusta ei ole vielä tullut, joten toivotaan, ettei lanka ole loppu.

Villasukka

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minä taas päätin, että Lornaa niiden olla pitää ja koko päivän pohdin väriä. Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyin chocolateen, herkullisen väriset sukat siis tulossa. Langan tilasin wolhallasta.

Vihreää minäkin kovasti mietin, mutta sitten pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin tuohon ruskeaan, koska Lornalla ei ole täysin mieleistä vihreää tarjolla (carol green oli pitkään ehdokkaana).

Syötävän ihanat sukat siis tulossa =) kunhan lanka ja puikot nyt ensin kotiutuisivat.

makepeace75 kirjoitti...

OnLinea minäkin pohdin yhtenä vaihtoehtona. :o) Vihreä Vyyhti on helposti saavutettavissa: sinnekin voi "vahingossa" vielä eksyä. Onneksi mieskin sanoo, ettei lankaa voi olla koskaan liikaa. ;o)

Outi kirjoitti...

olet oikeilla jäljillä! vähänkään enemmän neuloneelle sukat eivät ole vaikeat. vaikeus ja työläys kun ovat kaksi eri asiaa ;)