sunnuntai 15. huhtikuuta 2007

Olen Tui, sukkaholisti

Niin, Olen Tui ja neulon aina. Kaikkialla. Vaimo kysyi että otanko neuleen mukaan hierojallekin mutta jätin sen sillä reissulla kuitenkin kotiin. Se oisi ollut liian haastava neulonta-asento. Enkä osaa esitellä itseäni mitenkään järkevästi, tekee vaan mieli häröillä.

Tunnustan jääneeni koukkuun ja olevani pahasti addiktoitunut. Sukkiin. Innostus on valtava, kärsivällisyys lähes olematon ja ohjeitahan ei tartte lukea kunnolla ennen kuin aloittaa, eihän? Sitten en voisi nillittää ko en osaa ja menee väärin ja *vinkuvinku* : D

Baijerilaiset aloitin eilen Neuletapaamisessa Outin yllyttämänä. Olen nyt päässyt kuviossa kerrokselle 14 ja näistä tulee kauniit! Lankana on turkoosi hjerte sock 4 ja 2mm sukkiksilla tikutellen edetään. En tiedä koska nää valmistuu, on nää sen verran työläät mutta tykkään näistä kovin. Kaikessa vaikeudessaan ne on kuitenkin yksinkertaiset ja loogiset, jopa miulle joka on ihan housu kaiken loogisen kanssa. Tulen täällä varmaan vinkumaan etten ymmärrä missä teen väärin ja sitten tulen hihkumaan takaisin että joo, luinpa ohjetta tarkemmin ja olinkin tekemässä ihan oikein. Niin mä aina teen.

Ei kommentteja: