torstai 19. huhtikuuta 2007

Suklaata jaloille


Mietin tänään koko päivän lankahankintaa, aamulla olin jo vakuuttunut, että Lornasta ne baijerilaiset täytyy tehdä, mutta mikä väri olisi hyvä. Sinistä en osaa itse käyttää ja nämä sukat ovat ehdottomasti tulossa omaan jalkaan, punainenkaan ei ole minua varten. Mitä jää jäljelle?

Keltainen vaikutti liian kirkkaalta ja aurinkoiselta, vihreistä en löytänyt sopivaa väriä (minulla on kotona yksi vyyhti carol greeniä), osa oli liian vaaleita, osa liian tummia ja tuo carol tuntui liian kirkkaalta. Turkoosiakin mietin, mutta ei sekään kutsunut ostamaan. Illalla kotona vielä katselin lankavarastoani ja pähkäilin, kunnes tein päätöksen. Tilasin itselleni wolhallasta kaksi lisävyyhtiä suklaanruskeaa lankaa. Nyt ne on maksettu ja alkuviikosta postimies ne kantaa kotiin. Toisipa vielä puikotkin piakkoin, että pääsen aloittamaan tämän projektin.

Kuvan langoista osa on jo käynyt puikoilla, mutta tuo oikeassa reunassa piilotteleva ruskea odottelee nyt kavereita saapuviksi. (Ensimmäisen kerran varaan kolme vyyhtiä lankaa yksiin sukkiin, yleensä saan kahdesta vyyhdistä puolitoista paria sukkia, välillä jopa kaksi.)

Kauniita unia toivotellen,

Hanna

2 kommenttia:

famu kirjoitti...

Oi,mikä määrä lankoja!ja noihinko piti vielä jotain lisää tilata?Varmaan tulee kauniit sukat.Odottelenpa sitten kommenttejasi lankakokemuksista niiden ruskeiden kanssa.

Hanna kirjoitti...

Osa langoista ei ollut minulle itselleni, vaan mummi on jo neulonut osasta sukkia. Eikä kovin kirjavista voi tehdä näin upeita sukkia. Veikkaisin, että langat ovat luonani jo alkuviikosta, mutta puikoista en ole aivan varma.