keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Regia Silk

Täälläkin on moni valinnut langaksi Regia Silkin. Ihanan oloinen lanka, itsekin sitä hypistelin Menitassa ja mietin yhtenä vaihtoehtona baijerilaisiin. Mutta sitten iskin silmäni mallitilkkuun, joka oli ikävästi nukkaantunut pelkästä ihmisten hypistelystä.

Mitenkäs on, Regia Silkiä käytössä testanneet? Kestääkö ja pysyykö kauniina? Jalkoja hivelevän pehmeät sukat ovat kyllä ihana ajatus...

8 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Mä kommentoin lankavalinnoista tähän samaan, vaikka tämä liittyy vain hatarasti aiheeseen.

Mun piti ensin tehdä sukat juuri Regia silkistä, mutta sitä ei ollut lainkaan lähilankakaupassa ja tulin sitten ostaneeksi Marks&Kattensin sukkalankaa siinä sivussa, koska lankakaupastahan ei voi tyhjin käsin pois lähteä...

Eli lankavalinta ratkesi sattumalta, tosin pähkäilen vieläkin, että sopiikohan se M&K juuri tähän malliin. Arvailuja ja tietoakin langan sopivuudesta otetaan siis ilomielin vastaan.

Regia silkistä vielä sen verran, että nukkaantuu jonkin verran käytössä...ainakin mulla.

golden kirjoitti...

Minäkin pahoin pelkään, että Regia Silk nukkaantuu. Olen nimittäin tehnyt nyt yhden baijerilaisen, ja lievää nöyhtääntymistä on havaittavissa jo pelkästä neulomisesta.

makepeace75 kirjoitti...

Kiitos nöyhtääntymistiedosta! Minäkin harkitsin tuota Silkiä, kun sitä on niin hehkutettu, mutta taidan yrittää keksiä jotain muuta.

Hanna kirjoitti...

Minä intouduin ostamaan tuota R Silkiä, koska näin siitä tehdyt baijerilaiset ja ne olivat mielestäni kauniit. Käteen tuo tuntuu todella pehmoiselta, ehkäpä liiankin pehmeältä sukkiin. Olen siis minäkin kahden vaiheilla tuon lankavalinnan kanssa.

Taija K kirjoitti...

Mulla oli myös mielessä Regia Silk, mutta taidan sitten myös vaihtaa. Oma lempilankani on Onlinen Supersockea, onkohan se liian paksua? Jos sitä ostaisi yksivärisenä, kun kaapissa on vain raitaa.

Villasukka kirjoitti...

Kuten Taija K minäkin suosin Supersockea, ja aion yrittää tilata sitä.
Regia Silkistä olen tehnyt kaksi ja 1/3 sukkaa. Eli salainen sukankutoja sukat, joiden kestävyydestä ei ole tietoa, mutta varoittelin vaihtokaveriani kaiken varuiksi.
Regia Silk ei sovi minun käsialalleni. Jostain syystä, puikoilla kuin puikolla teen mahdottoman löysää... Hyvin epätyypillistä minulle.

Hanna kirjoitti...

Minä taidan sittenkin taipua Lornaan, sillä tuo Silk tuntuu liian pehmoiselta. Niin ja näin työläisiin sukkiin pitää valita kunnon lanka. Teen siitä sitten silkkiset unisukat jossain vaiheessa. Onko kenelläkään kokemusta millainen väri kannattaa valita? Mietin vaan, että onko tumma väri huono vaihtoehto eli näkyykö kaunis kuvio siinä ollenkaan ja onko se liian raskasta neuloa.

Kamicha kirjoitti...

Kiitoksia tiedoista! Harmillista, että lanka ei oikein hyvin kestä, ajatus osittain silkkisistä baijerilaisista on ihana...

Taija: minulla on varastossa Supersockea ja paksuudeltaan se tuntuu ihan vastaavalta, kuin minulla käytössä oleva Fortissima Socka. Ja Fortissima taas tuntuu passaavan malliin mainiosti.