torstai 26. huhtikuuta 2007

Kiusauksia

En ole vielä ehtinyt aloittaa sukkia, mutta baijerilaiset vaanivat näemmä takaraivossa. Aloittelin eilen aivottomia perussukkia... ja huomasin luoneeni 76 silmukkaa ja aloittaneeni kierretyllä joustimella. Suunnattomin henkisin ponnistuksin jatkoin tavallisilla sukilla, koska lankaa ei ole varmaankaan tarpeeksi baijerilaistarkoitukseen. :)

Sain eilen postissa 2,25-milliset puikot, jotka ehkä olisivat tähän projektiin paremmat kuin kakkoset, isojalkainen kuin olen. Miten muut ei-höyhensarjalaiset ovat toimineet? Minulle kakkosen puikoilla neulottu sileä sukka saattaisi juuri ja juuri mennä jalkaan 76 silmukan aloituksella... :)

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tiiä nyt niin isoista jaloista, mutta tuo Fortissima ja 2,5mm puikot oli just sopiva.

Niina kirjoitti...

No minä "painonnostajan" pohkeilla varustettuna saan kyllä tuon 2mm:n puikoilla neulotun alotuksen ihan mukavasti jalkaan, mutta luulen että neljän kuviokerran varsi voisi päätyä pohkeen ahtaaseen kohtaan joten teen vain kolme toistoa.

Kamicha kirjoitti...

Mallineuleen osalta varsi on todella joustava. Itse asiassa luulen niin, että tuo lyhyt resori alussa voi käydä ongelmaksi, jos pohkeissa on mittaa.