maanantai 23. huhtikuuta 2007

Sukka etenee ja hermotkin on vielä koossa!

Kun aloitin tätä niin oli epäily siitä että a) osaanko, b) kestääkö hermot ja c) kestääkö vaimon hermot mun nurinoitani. Mutta toistaiseksi kaikki on mennyt loistavasti! En ole menettänyt hermojani vielä, olen osannut ja Laikankin hermot on koossa (ainakin tältä osin, muuten ne on olleet vähän koetuksella miusta johtuen :D). Mutta nyt olen tehnyt varteen 3 koko toistoa isoa kaaviota ja neljäs toisto on jo rivillä 11 joten huomenna saanen sen siihen vaiheeseen että alan ihmetellä kantapäätä.

Mietin että teenkö 3 vai 4 toistoa varteen, langan riittävyys on avoin kysymys (sitä saa tosin lisää kaupasta) mutta tulin sitten tulokseen että jos teen näin kauniit sukat ja kun kerran on nilkat jotka aina palelee niin sitten tehdään koko rahalla! Joten 4 toistoa tulee. Ja mikäli Outi tai muut on fiksaamassa jossain kohtaa tästä sitä polvisukkamallia niin miulle kanssa si ohjeistusta siihen! Tahtoo! Nää on niiiiin kauniit!

1 kommentti:

makepeace75 kirjoitti...

Minä en ole päässyt vielä lankojen hankintaa pidemmälle. :D Haluan saada ensin puikoilta nuo äitienpäiväksi tarkoitetut Kertut, niin pääsen sitten "puhtaalta pöydältä" aloittamaan. Kun vielä osaisi päättää, minkä noista langoista ottaa ensimmäisenä käsittelyyn.. :o)