tiistai 17. huhtikuuta 2007

Jihuu!

Se toimii sittenkin! Ensin ei kutsu suostunut tulemaan perille (kiitos Outi, nyt tuli!), sitten eivät vanhat (lue: viime vuotiset) Bloggertunnukset kelvanneet vaan piti kaivaa Googletunnukset kirjoituspöydän uumenista. Ja sitten vielä suomenkielinen Blogger - no, olinhan lukenut tästä jo useammasta blogista, mutta hassulta se silti tuntuu...

Asiaan! Olen Villasukka - addiktitoinut neulomiseen ja eritoten villasukkiin :) Ohje on jo tulostettu ja sitä on tiirailtu kiivaasti ja tarkasti (toivottavasti tarkasti, on ollut viime aikoina hankaluuksia ohjeiden lukemisessa...). Puikkoja on sen verran upea kokoelma (ja lisää tulossa), että se ei liene ongelma. Mutta lanka. Ohuehko nähtävästi - en ole vielä muuntanut ohjeen mukaisen langan jaardeja metreiksi... Paljonko? Riittääkö 100g? Varastoissani ei ole mitään sukkalankaa 100 grammaa enempää. Löytyisi kirkkaan punaista ja viininpunaista. Vai teenkö (taas) tilauksen :)

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Langan määrä riippuu jalan koosta: kahdella 50g kerällä saa enintään aikaan ohjeen mukaiset sukat noin kokoa 37-38. Vartta lyhentämällä saa sitten pidemmän jalkaterän yhdeltä kerältä.

Alkuperäinen lanka vastaa kuta kuinkin ohuita sukkalankoja, luokassa 200m/50g. Koitin kerran Sisua (160m/50g) ja se on liian paksua.

Villasukka kirjoitti...

Kiitos, itselleni teen ja minun koipeni on pieni, joten pitäisi riittää. Mutta taidan silti tilata lankaa :)