perjantai 27. huhtikuuta 2007

Varsin kaunis

Varsi on nyt sitten valmis, tuon enempää en meinaa tehdä koska langan riiton kanssa voi tulla muuten ongelmia. Sitäpaitsi tuo on nyt aika sopivan kokoinen minulle.

Kyllä siitä ihan nätti näyttää tulevan. Kuviokaan ei ole enää niin hankala kun sitä on tehnyt jo muutaman toiston. Enpä siltikään suosittele tuota väsyksissä tehtäväksi...tulee helposti virheitä, nimim. kokemusta on ja jo kerran vedin kaikki puikot pois ja purkasin jokusen kerroksen.


Muutama sananen vielä langasta...kai tämä jotain kiinnostaa? Siis minulla on Regian 4-fach käytössä. Uusi tuttavuus mutta hyviä värejä löytyy runsaasti. Väri onkin todella upea, juuri minunlaiseni. Mutta...lanka splittautuu helposti, mikä on ärsyttävää. Lisäksi hikiset sormet pörröttävät pintaa hieman ja sen huomaa varsinkin kun tekee noita 7-silmukan palmikonkääntöjä (ai miten niin hikoaa helpommin?), ne eivät mielestäni ole niin kauniit kuin ne voisivat olla. Tämä nyt on tietysti hieman akateemista pohdiskelua, varmimmin langan kestävyyden näkee kuitenkin pitäessä ja pestessä.

Ei kommentteja: